Concert pascal
MOPAN Suceava

Văduvul actriței Edith Gonzalez încearcă în prezent să își continue viața, după moartea partenerei sale, care a întristat o lume întreagă. La mai bine de un an de la incident, Lorenzo Lanzo a decis că a venit timpul să îi mai acorde o șansă iubirii, notează click.ro.

Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez au fost căsătoriți de mai mult de nouă ani, timp în care omul de afaceri i-a fost alături partenerei sale în cele mai grele momente, în lupta acesteia cu boala care a răpus-o. Acesta a regăsit însă fericirea în brațele artistei Lourdes Pelaez, o tânără care seamănă foarte bine cu răposata lui soție, după cum au apreciat unii dintre fani.

Cunoscuta actriţă de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din „Salome”, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian, potrivit sursei citate.
Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/foto-lorenzo-lazo-si-refacut-viata-alaturi-de-o-femeie-mai-tanara-cu-24-de-ani

Lorenzo Lazo și-a refăcut viața alături de o femeie mai tânără cu 24 de ani. Noua iubită seamănă cu Edith Gonzalez!, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava