Concert pascal
MOPAN Suceava

FC  Bucovina Pojorata are un lot mai “subţirel” înaintea debutului sezonului competiţional 2014-2015 în Liga a III-a. Formaţia din Pojorâta s-a despartit în pauza competiţională din această vară de cinci jucători cu care încheia pe locul VI în sezonul trecut al Ligii a III-a.
Formaţia antrenată de Dănuţ Mândrilă a renunţat la Dodan, Donose şi portarul Tudor, în vreme ce brazilianul Marcio şi-a reziliat de comun acord înţelegerea cu gruparea de la poalele Rarăului. Aflat la final de contract cu FC Pojorâta, mijlocaşul Bogdan Botezatu a început pregătirile de vară sub comanda lui Marin Barbu, la Ceahlăul Piatra Neamţ, dar între timp se pare că a ajuns tot în Liga a III-a, la Ştiinţa Miroslava. Altor doi jucători, este vorba de Pădurariu şi Antonescu, le-a expirat în intersezon împrumutul la Pojorâta şi s-au întors la Gloria Bistriţa. Dănuţ Mândrilă îi vrea însă din toamnă înapoi la Pojorâta.
Tehnicianul a vrut să sune adunarea încă din această săptămână, dar a amânat reunirea lotului până săptămâna viitoare din cauza incertitudinilor care planează asupra viitorului sezon al Ligii a III-a.
“Nu ştim deocamdată nici câte echipe s-au strâns în Liga a III-a, nici sistemul competiţional. Acest lucru ne-a determinat să amânăm cu câteva zile reunirea”, a declarat antrenorul Pojorâtei. Mândrilă a menţionat că deocamdată nu a perfectat vreun amical, ci doar un cantonament, la Câmpulung Moldovenesc, în luna august. La capitolul achiziţii, Dănuţ Mândrilă a evitat să anunţe vreun jucător de pe lista “roş-albaştrilor”, singurul nume vehiculat pe piaţă pentru un eventual transfer fiind cel al fundaşului rapidist Vasile Vitu.
Conform preşedintelui LPF2, Auraş Braşoveanu, pentru moment, la startul Ligii a III-a s-au înscris doar 70 de echipe pe cele 84 de locuri disponibile, printre formaţiile care au declarat forfait în această vară fiind şi CSM Moineşti.
“Se pare că există abandonuri în Liga a III-a. La începutul acestei săptămâni erau înscrise un număr de 70 de echipe, deci lipseşte exact o serie. Asta nu va face decât să apara costuri mult mai mari la capitolul organizare”, a declarat Auraş Braşoveanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava