MOPAN Suceava

La mijlocul acestei săptămâni, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava a avut loc reunirea lotului echipei de handball masculine CSU Suceava. La prima întâlnire cu antrenorii Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei au fost prezenţi 23 de jucători, o parte dintre ei fiind şi tineri care doresc să evolueze la echipa a doua a clubului, formaţie care va activa în Divizia A.


I-am revăzut cu plăcere pe proapeţii campioni europenei universitari Târzioru, Burlacu, Tcaciuc, Baican, Costea, Olariu, dar şi pe veteranii Ciobotariu, Mitrea şi Şoldănescu. Nu au lipsit şi cele trei noi achiziţii ale clubului sucevean, Sandu Mihai, portarul Bobeică, uşor de recunoscut la cei 2,02 metri ai săi şi Cotinghiu. La primul antrenament premergător noului sezon competiţional a fost prezent şi noua achiziţie a campioanei Dinamo Bucureşti, suceveanul Răzvan Gavriloaia.
Deocamdată antrenamentele sunt uşurele, de reacomodare la efort, pentru ca treptat ele să crească în intensitate.
“Ne vom pregăti la nivel local în perioada presezonului competiţional şi, ca în fiecare an, vom face cât mai multe meciuri amicale. Nu ştiu ce jucători vor mai veni sau vor pleca, dar pe parcurs ne vom da seama pe cine putem conta” a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.


Luna august este destinată meciurilor de verificare. Primele jocuri vor avea loc cu ocazia Memorialului “Mihai Mironiuc”, turneul la care, pe lângă gazdele de la CSU Suceava şi-au mai anunţat prezenţa nou-promovata Politehnica Iaşi, CSM Focşani şi divizionara secundă Ştiinţa Bacău. Turneul va avea loc în perioada 3-6 august în sala LPS. Apoi, trupa antrenată de Adi Chiruţ şi Iulian Andrei va mai participa la două turnee, la Vaslui şi la Baia Mare.
Formaţia suceveana va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale, în primul weekend din luna septembrie, în deplasare, cu HC Dobrogea Sud Constanţa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava