Concert pascal
MOPAN Suceava

În cel mult 10 zile CSU Suceava va afla dacă s-a meritat să joace pentru locul III la barajul de promovare în Liga Națională de handbal masculin, atunci fiind cu aproximația data limită de înscriere în primul eșalon valoric. Șansele ca formația suceveană să revină în competiția de vârf din România sunt foarte mari în condițiile în care HCM Baia Mare și Pandurii Târgu Jiu sunt într-o situație fără ieșire.

”Noi ne pregătim pentru cel mai înalt nivel și la cote maxime și sperăm să jucăm din nou în Liga Națională. La începutul acestei săptămîni vor sosi și ”stranieri”, Sasa Puljizovic și Dusan Slipka și lotul va fi complet.

În ceea ce-l privește pe Gabi Burlacu, după controlul efectuat zilele acestea după operație totul decurge bine și avem asigurări că el își va putea relua treptat antrenamentele începând cu luna august.

Vom încerca să realizăm câteva partide amicale și la sfârșitul lunii iulie pentru ca, în zilele de 4, 5 și 6 august să evoluăm la tradiționalul turneu ”Mihai Mironiuc”, la care așteptăm răspunsuri în urma invitațiilor noastre pentru a patra echipă în afară de Potaissa Turda și CSM Focșani. Apoi, în perioada 13-15 august vom participa la un puternic turneu la Vaslui acolo unde pe lângă gruparea gazdă vor mai veni CSM București și HC Dobrogea Constanța.

Pentru noi este foarte important să efectuăm cât mai multe jocuri de pregătire pentru a ne putea verifica potențialul și a încerca cristalizarea unei formule de echipă.

Pe parcursul săptămânii care începe de azi vom face și prezentarea oficială a lotului formației CSU Suceava pentru noul sezon competițional” a declarat antrenorul principal al echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț.

Lotul echipei CSU Suceava se pregătește intens pentru noul sezon competițional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava