Concert pascal
MOPAN Suceava

La capătul sezonului competițional 2014-2015 al Ligii Naționale de handbal masculin, CS Universitar Suceava a retrogradat. În aceste condiții, mai mulți jucători aflați la final de contract au preferat să plece la alte echipe, majoritatea urmând să continue în primul eșalon valoric al handbalului masculin românesc. Dintre cei care au părăsit gruparea suceveană îi putem menţiona pe Adrian Târzioru, plecat la Pandurii Târgu Jiu, Marocico, plecat şi el la altă echipă ca şi Srjdan Gavrilovic, Trifkovic şi Popovici, transferaţi la HC Adrian Petrea din Reşiţa şi Sandu Mihai, achiziţionat de HC Vaslui. Deşi Marko Davidovic şi-a manifestat dorinţa de a rămâne la CSU Suceava, păstrarea lui este destul de dificilă.
La formaţia suceveană au rămas totuşi câţiva jucători experimentaţi şi câţiva tineri de perspectivă. Este vorba despre Spiridon, Ion Tcaciuc, Bursuc şi Alin Petrea, dar şi de Gabriel Burlacu, Costea, Alexa sau Aldica.
Reunirea lotului formaţiei CSU Suceava va avea loc azi de la ora 17.00 la stadionul „Areni”. Gruparea suceveană va evolua în sezonul viitor în seria I a Diviziei A.

După demisia antrenorului principal Petru Ghervan, de pregătirea echipei CSU Suceava se va ocupa secundul Răzvan Bernicu, ajutat de Andrei Spiridon şi Ioan Tcaciuc.
Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal a stabilit sumele pe care echipele care au evoluat în sezonul trecut în primul eşalon urmează să le încaseze din drepturile TV. Din totalul de 100.000 de euro achitaţi de Digi Sport urmează să fie remunerate 27 de echipe de handbal feminin şi handbal masculin, în funcţie de locurile ocupate în ultima ediţie de campionat.

Clasată pe ultimul loc la finalul sezonului 2014/2015, CSU Suceava urmeaza să încaseze 4.000 de lei din drepturile TV. Altadată „abonaţi” la Digi Sport, în ultimul an „studenţii”  nu au apărut deloc la TV în ultimul an. La polul opus, noua campioană a României la handbal masculin, Minaur Baia Mare, va primi 35.000 de lei.
În prezent, un meci de handbal valorează între 600 şi 700 de euro, raportat la numărul de jocuri transmise de DigiSport, în medie, 4-6 partide pe etapă (feminin şi masculin). Aceeaşi televiziune a obţinut şi drepturile de transmisie pentru sezonul 2015/2016 din handbalul românesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava