MOPAN Suceava

Se pare că va fi din nou ceva ”forfoteală” la stadionul ”Areni” din Suceava. Președintele clubului, Andrei Ciutac, a anunțat că a trimis la Federația Română de Fotbal cererea de înscriere în Liga a III-a, formația suceveană urmând să reia pregătirile săptămâna viitoare. Din păcate, cei mai buni jucători din sezonul trecut au plecat de la gruparea suceveană către alte destinații.
„Reunirea lotului va avea loc miercuri, la ora 17.30, la stadionul Areni. Așteptăm la stadion o parte din jucătorii pe care ne-am bazat în sezonul precedent, precum Onofraș, Sumanariu, Gulei sau Păvăluc, însă vor veni și destui fotbaliști noi, cu care ne aflăm în negocieri. De asemenea, suntem pe cale să rezolvăm problemele financiare care ne-au ținut pe loc în ultima vreme. La începutul acestei săptămâni dorim să plătim datoria la Fisc, intenția noastră fiind ca până miercuri, cel târziu, să depunem la Primărie dosarul de finanțare, pentru a putea accesa prima tranșă din banii alocați echipei pe anul 2018”, a declarat Andrei Ciutac.
Ediția 2018-2019 a Ligii a III-a este programată să debuteze pe 25 august. Foresta Suceava va evolua în Seria I, alături de formațiile, Știința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, Bucovina Rădăuți, CSM Roman, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Șomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Gauss Bacău și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași.
În sezonul 2018-2019, Liga a III-a va fi formată din 5 serii a câte 16 echipe. La finalul competiţiei, vor promova în eşalonul superior echipele clasate pe primul loc în fiecare dintre cele 5 serii. Tot atunci, vor retrograda din Liga a III-a 21 de echipe. Este vorba de ocupantele locurilor 13-16 din fiecare serie şi formaţia cu cel mai slab punctaj de pe poziţia a 12-a, în alcătuirea acestei ierarhii urmând să se ia în considerare doar rezultatele înregistrate cu echipele de pe locurile 1-11. Turul campionatului se va încheia pe 1-2 decembrie 2018, urmând ca sezonul de primăvară să debuteze pe 2-3 martie 2019. Ultima rundă, cea cu numărul 30, este programată pe 25-26 mai 2019.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava