MOPAN Suceava

DSP  Suceava a băgat în carantină echipa locală de fotbal Foresta ca urmare a celor cinci cazuri pozitive de infectare cu COVID-19, descoperite în ultimele zile în cadrul lotului de jucători.

Cum măsura urmează să se aplice până pe data de 29 august, conducerea de pe Areni intenționează să solicite FRF amânarea primului meci de campionat.

“În urma retestării efectuate de către DSP Suceava în cursul zilei de marți, au fost depistate trei cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19, astfel numărul cazurilor pozitive a crescut la cinci. Lotul de jucători și staff-ul vor intra în carantină până la data de 29 august.

În aceste condiții, clubul nostru va solicita Federației Române de Fotbal reprogramarea meciului cu Hușana Huși din prima etapă a noului sezon, partidă programată pentru 28 august”, se arată într-un comunicat al Forestei.

Cei cinci jucători descoperiți pozitivi sunt Robert Martin, Marian Botezatu, Vlăduț Cimbru, Ionuț Mihăescu și camerunezul Jordan Atouba. Niciunul nu era vaccinat, iar doi împărțeau aceiași cameră în cantonamentul echipei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava