MOPAN Suceava

Timp de zece zile, lotul echipei de handbal masculin efectuează un stagiu de pregătire în staţiunea Eforie Sud. Antrenorul Răzvan Bernicu a început această a doua fază a pregătirilor de vară cu 15 jucători: Spiridon, C.Tcaciuc, Manea – Petrea, Costea, Aldica, Olariu, I.Tcaciuc, Bursuc, Preda, Roban, Alexa şi trei nou veniţi, Gabriel Velea, extremă stânga de la Dunărea Călăraşi, Dionis Oprea, un tânăr care a terminat junioratul la Moreni şi Ciprian Vele, jucător care a revenit la Suceava după doi ani petrecuţi la HC Argeş Piteşti. Din lotul formaţiei sucevene lipseşte Gabriel Burlacu, jucător care se află în Brazilia cu naţionala României de tineret la Campionatul Mondial.
„Vom pune accent pe pregătirea fizică în acest cantonament. Sper ca antrenamentele pe nisip să-i fortifice pe jucătorii noştri în aşa fel încât să nu mai avem parte de accidentări aşa cum a fost sezonul precedent” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu. CSU Suceava caută încă doi jucători pentru a-şi întări echipa, un pivot şi un inter dreapta.
La revenirea de pe litoral, CSU Suceava va disputa două jocuri amicale, pe 1 şi 2 august, pentru ca în perioada 7 – 9 august să încerce organizarea unei noi ediţii a Memorialului „ Mihai Mironiuc”. Între 21 şi 23 august, CSU Suceava va participa la un turneu la Bacău. Începutul acestui sezon competiţional al Diviziei A de handbal masculin este preconizat pentru luna septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava