Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa Rapid Suceava a pierdut o întreagă echipă în intersezon, 7-8 dintre aceşti jucători fiind chiar fotbalişti de bază în prima jumătate a campionatului. Portarul Cătălin Pascal s-a reprofilat, însă nu va renunţa definitiv la fotbal, urmând să-şi continue activitatea sportivă la gruparea de Liga a IV-a Şomuz Fălticeni, care luptă pentru promovarea în eşalonul al treilea. Constantin Ferariu a acceptat oferta maramureşenilor de la CSM Sighetu Marmaţiei, Cătălin Strugariu s-a înţeles cu Aerostar Bacău, Marco Enciu a semnat un contract pe 6 luni cu Dacia Unirea Brăila, în vreme ce Lucian Plăcintă susţine probe de joc la Bucovina Pojorâta. În ce-l priveşte pe mijlocaşul Alexandru Vrabie, acesta îşi va continua cariera la o echipă din liga a V-a italiană, în vreme ce colegul său de linie, Ciprian Sumanariu, a plecat să-şi încerce norocul în Anglia. Fundaşii Sorin Ciobanu şi Radu Sava au încheiat de asemenea înţelegerile pe care le aveau cu gruparea suceveană.
Ultimul jucător care s-a înscris pe această listă lungă a plecărilor este mijlocaşul Marius Onciu, care s-a prezentat la club şi a predat echipamentul. Acesta l-a anunţat pe antrenorul Costel Ilie că s-a decis să renunţe definitiv la fotbal, intenţionând ca pe viitor să se ocupe de o spălătorie auto aflată în proprietatea familiei sale. Aşa cum era de aşteptat, vestea i-a luat prin surprindere pe oficialii Rapidului, mai ales că a venit din partea unui jucător în vârstă de doar 28 de ani.
„Onciu m-a anunţat că doreşte să întrerupă contactul cu fotbalul. Mi-a transmis că nu mai are nici o motivaţie pentru a continua şi vrea să se apuce de altceva. Am încercat să-i schimb hotărârea, dar n-am reuşit. Marius era un jucător important pentru noi şi este o pierdere grea, în condiţiile în care, în decurs de doar o săptămână, am mai pierdut doi mijlocaşi, pe Vrabie şi Sumanariu. Nu mi-a picat deloc bine hotărârea luată de Marius, mai ales că el este un băiat de caracter, cu care am colaborat foarte bine şi la Ceahlăul Piatra Neamţ. Pe de altă parte, n-avem timp să ne plângem de plecarea lui Onciu sau a altor jucători, pentru că astfel de momente se întâmplă frecvent în viaţa unei echipe. Trebuie să strângem lucrurile şi să mergem mai departe pentru că avem un obiectiv de îndeplinit”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Costel Ilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava