• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr de 20 de ani din comuna Fâtânele, Andrei R., a ajuns la spital după ce a fost lovit cu toporul în braţul drept. Poliţiştii de la secţia rurală Bosanci au fost sesizaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică despre faptul că tânărul a fost lovit cu toporul de către o altă persoană din aceeaşi localitate. În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că sâmbătă seara, în jurul orei 22:00, patru tineri din Fâtânele, printre care şi R. Andrei, s-au deplasat la un bar de pe raza satului Bănești, unde au servit băuturi alcoolice. Pe fondul unor conflicte mai vechi, cei patru tineri s-au certat între ei, după care au plecat spre casă. După ce au ieșit în drum, spre casă, unul dintre cei patru parteneri de pahar, L. Marius a ajuns mai repede la domiciliu, de unde a luat un topor și a revenit. Profitând de neatenția acestuia, un minor de 17 ani, Bogdan I., care a băut împreună cu acesta, i-a luat toporul din mână și l-a lovit cu partea ascuțită a toporului pe R.Andrei, în zona brațului drept.

Victima a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava pentru îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul de: „fractură epicondil cot drept cu deplasare, plagă tăiată pe cotul drept”, rămânând internat la secția Ortopedie. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămarea corporală”, urmând să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava