Concert pascal
MOPAN Suceava

În ziua de 7 martie, între orele 06.00-15.00, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a  organizat şi executat o acțiune în sistem integrat, angrenând efective din cadrul subunităţii, a Secţiei 15 de  Poliţie Rurală Vatra Dornei, ai posturilor de poliţie comunale arondate și  lucrători din cadrul I.P.J. Iași, pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile în zona piețelor și asigurarea unui climat de siguranță rutieră, ocazie cu care au fost constatate 2 infracțiuni de „contrabandă” și aplicate 7 sancțiuni în valoare de 635 lei. În cadrul acțiunii polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 720 de lei.

Astfel polițiștii au identificat pe strada Oborului din localitate o localnică care oferea spre comercializare cantitatea de 160 de țigarete de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 120 de lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „contrabandă”, ce va fi soluționat procedural.

Tot pe  strada Oborului a fost identificat un localnic care oferea spre comercializare 800 de țigarete de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 600 de lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „contrabandă”, ce va fi soluționat procedural.

Lovitură grea dată de polițiștii dorneni contrabandiștilor de țigări. Au prins o femeie cu țigări în valoare de 120 de lei și i-au făcut dosar penal, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava