MOPAN Suceava

În cadrul etapei a VIII-a a seriei A a Campionatului Național de volei masculin pentru juniori, LPS CSS Suceava a primit la finele săptămânii în sala ”Unirea” vizita formației LPS Piatra Neamț. Deși se anunța a fi un meci echilibrat, gazdele au făcut un joc bun și au câștigat clar, scor 3-0 (18, 23, 19).

Primul și al treilea set au fost dominate cu autoritate de elevii antrenorului Tudor Orășanu, setul secund fiind mult mai aprig disputat. Sucevenii au condus cu 14-10, însă apoi le-au permis nemțenilor să se apropie periculos pe tabela de marcaj. Plusul de experiență al gazdelor a contat și LPS CSS Suceava a încheiat setul la 23.

”Mă bucur că am câștigat clar fără a pierde vreun set. Era foarte important pentru noi să facem un joc bun și să ne revenim după eșecul de la Botoșani. Ne aflăm în luptă pentru primul loc în clasament și ne vom apăra șansa până la capăt”, a declarat antrenorul sucevenilor, Tudor Orășanu.

Pentru LPS CSS Suceava în meciul cu LPS Piatra Neamț au jucat: Vlad și Tudor Ștreangă, Cazacu, Albu, Bortă, Dănilă, Roman, Croitor, Cojocaru, Istrate, Boghian, Curic și Fercalo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava