Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipele LPS Suceava a câştigat ambele întâlniri din Campionatul Naţional al juniorilor republicani contra echipelor LPS Vaslui din cadrul etapei a XVI-a. În primul meci jucat pe terenul din Iţcani, grupa de juniori A, condusă de Ciprian Anton, şi-a trecut în cont a cincea victorie, după ce s-a impus în fata oaspeţilor, cu scorul de 2-1.

În cel de-al doilea joc al zilei, grupa de juniori B de la LPS Suceava, pregatită chiar de profesorul Ioan Radu a câştigat în faţa celor de la LPS Vaslui, cu scorul de 2-0.

În schimb, grupele de la Rapid Suceava s-au întors fără niciun punct de pe terenul celor de la FC Vaslui. În primul joc, fără profesorul Ovidiu Căldăruş pe banca tehnică, grupa de juniori A a “ceferiştilor” a pierdut cu scorul de 0-2, în timp ce juniorii B, antrenaţi de Marius Lup, au cedat la limita în faţa gazdelor, 0-1.

Azi, grupele de la Rapid Suceava vor primi pe terenul “1 Mai” de la Iţcani, replica celor de la ACS Ceahlăul 05 Piatra Neamţ, într-o întâlnire restanţă din cadrul primei etape a sezonului de primăvară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava