MOPAN Suceava

În penultima etapă a sezonului regulat al Seriei A a Campionatului naţional de volei masculin pentru cadeţi, sala LPS a găzduit derbiul LPS Suceava – CSŞ Bacău. Faţă în faţă s-au aflat liderul incontestabil, fără vreun meci pierdut, CSŞ Bacău şi ocupanta locului secund, gruparea gazdă pregătită de profesorii Vasile Moşuc şi Teodor Tamaş.
Primul set a fost dominat de suceveni care au jucat perfect şi au câştigat la 20. Şi în setul al doilea gazdele au debutat excelent conducând la un moment dat cu 14-9. „Inconsecvenţa” suceveană şi-a făcut simţită prezenţa şi băcăuanii au realizat până la finele setului secund 16 puncte, în comparaţie cu cele doar 3! Reuşite de gazde.
Cu moralul „şifonat” serios după pierderea setului al doilea, LPS Suceava nu a mai reuşit să se concentreze şi a cedat şi următoarele două manşe la acelaşi scor 22. Această înfrângere nu a compromis calificarea formaţiei sucevene la turneul semifinal, dar a dat un motiv serios pentru analizarea şi remedierea, pe cât posibil, a greşelilor comise.
„Am început foarte bine meciul şi după ce conduceam cu 1-0 la seturi, aveam şi 14-9 avantaj în cel de-al doilea. Din acel moment nimic nu a mai funcţionat la noi. Am greşit preluări, am fost neinspiraţi la pasare şi mai grav, ne-am «tăiat» la psihic foarte repede.
Mai avem doar o singură etapă de campionat şi nu putem pierde calificarea la turneul semifinal, dar trebuie ca jucătorii noştri să mediteze serios la cele întâmplate”, a declarat profesorul Vasile Moşuc.
Pentru LPS Suceava în partida cu CSŞ Bacău au evoluat: Răzvan Pricop, Alexandru Scurtu, Alexandru Cojocaru, Claudiu Locovei, Vlad Strătulă, Ciprian Boanţă, Sergiu Luca, Laurenţiu Filimon, Sebastian Cocîrlă, Eusebiu Muntean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava