Concert pascal
MOPAN Suceava

Formaţia de rugby a Liceului cu program Sportiv din Suceava participă pe parcursul acestei săptămâni al turneul final al Campionatului Naţional pentru juniori sub 18 ani, competiţie ce are loc la Constanţa. Gruparea pregătită de profesorul Dumitru Livadaru face parte din prima grupă alături de „Tomtanii” Constanţa, CSŞ Bârlad şi Stejarul Buzău.
În primul ei meci la acest turneu final, LPS Suceava a întâlnit formaţia CSŞ Bârlad. La capătul unei dispute aprige şi pasionante, sucevenii au cedat cu 22-8 (5-3).
„Am jucat foarte bine timp de aproape jumătate de oră, pentru ca apoi în partea secundă să pierdem pe fondul unor greşeli individuale. Am condus cu 3-0 după o lovitură de pedeapsă transformată de Corhan, însă bârlădenii au revenit la conducere după ce au profitat de câteva erori nepermise ale noastre. Singurul nostru eseu a fost marcat de Acălinei.
Nu ne vom mai putea lupta probabil pentru un loc pe podium, pentru că formaţia „Tomtanii” Constanţa este mult prea puternică, dar nu vrem să plecăm de la acest turneu fără victorie. Oricum, faptul că am ajuns aici reprezintă o performanţă” a declarat antrenorul Dumitru Livadaru.
Pentru LPS Suceava în partida cu CSŞ Bârlad au evoluat: Tăuteanu, Zaharia, Timoficiuc, R. Nistor, Cristi Sandu, S. Rusu, Portariu, Beldiman, Giurcă, Alucăi, Custrin, Zimbru, Ivanov, Corhan, David Laurenţiu. Au mai jucat: Acălinei, Serediuc şi Netbai.
În următorul meci LPS Suceava va juca miercuri cu Tomtanii Constanţa, pentru ca vineri să joace cu Stejarul Buzău.

LPS Suceava a pierdut disputa cu CSŞ Bârlad, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava