Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii precedente la Bucureşti pe stadionul din Ghencea s-a desfăşurat primul turneu al Campionatului Naţional de rugby pentru juniori U-19, competiţie care se dispută în zece jucători. LPS Suceava a făcut parte dintr-o grupă alături de CSA Steaua Bucureşti, RC Brăila, CS „Tomitanii” Constanţa şi CSM Galaţi.

În prima partidă LPS Suceava a învins RC Brăila cu 29-0. Pentru elevii profesorului Dumitru Livadaru au marcat: Cora – trei eseuri, Drăghia şi Seredenciuc câte una şi acelaşi Cora – două transformări.

În al doilea meci al turneului bucureştean, LPS Suceava a învins campiona en-titre CS „Tomitanii” Constanţa cu 12-0. Pentru învingători au marcat Sandu şi Seredenciuc câte un eseu şi Cora o transformare.

Al treilea joc a consemnat şi a treilea succes pentru LPS Suceava, 51-0 cu CSM Galaţi. Pentru suceveni au marcat: Seredenciuc – trei eseuri, Netbai, Stanciuc, Ţîrdea, Zimbru, Cora şi Beldie – câte un eseu, Ţîrdea – două transformări şi Zimbru – o transformare.
În finala turneului din Capitală, LPS Suceava a întâlnit formaţia gazdă, CSA Steaua Bucureşti. Scorul final al disputei dintre suceveni şi bucureşteni a fost 19-22. pentru bucovineni au marcat: Sandu, Seredenciuc şi Zimbru – câte un eseu şi Cora – două transformări.

„A fot un turneu reuşit pe care meritam să-l câştigăm. Am condus până în ultimele minute ale disputei cu CSA Steaua Bucureşti, dar arbitrul nu a fost de acord cu victoria noastră.

Vom trece peste acest moment pentru că avem o echipă bună şi sper să ne luăm revanşa în turneul următor care va avea loc peste două săptămâni la Constanţa” a declarat antrenorul echipei de rugby juniori U-19 de la LPS Suceava, Dumitru Livadaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava