MOPAN Suceava

Echipa de fotbal juniori U 16 , grupa 2004 de la LPS Suceava a obținut în anul 2019 rezultate foarte bune care clasează formația pe locul 5 în ierarhia națională Elită U 16. Dacă în prima parte a anului echipa a participat în Campionatul Național U 15 unde s-a calificat de pe locul I a fazei regionale și între primele 16 echipe ale României, începând cu 10 august 2019 LPS Suceava a debutat în Campionatul Elită U 16.

Rezultatele au fost peste așteptări, echipa fiind mereu pe locurile I-IV până în antepenultima etapă când a coborât pe locul 5 după înfrângerea de la Iași, cu Politehnica. De-a lungul campionatului, LPS Suceava a reușit meciuri deosebite, cea mai concludentă victorie fiind 14-0. Un alt joc deosebit a fost cel cu liderul Petrolul Ploiești, formație care a fost 12 etape pe locul I , sucevenii reușind să se impună cu 3-2. LPS Suceava a avut parte și de meciuri mai puțin reușite lucru care a făcut ca gruparea pregătită de antrenorul Ovidiu Murariu să nu ajungă în careul de ași la finele sezonului. Un aspect de apreciat este acela că gruparea suceveană a reușit să marcheze un număr 73 de goluri, la fel ca Petrolul Ploiești ocupanta locului 4, (cele mai multe din seria I și pe locul II după Dinamo București care a înscris 80 de goluri) ceea ce demonstrează forța de atac a echipei.

Golgheterul echipei LPS Suceava a fost Alexandru Savin cu 22 goluri, urmat de Gabriel Cârstean cu 15 goluri, Alexandru Spoială cu 11goluri și Robert Locic cu 8 goluri.

”A fost un an bun, dar avem totuși regretul de a nu ne fi clasat între primele patru echipe ale seriei I care vor participa după ultima etapă din 14.03.2020 a campionatului la turneul play-off, însă trebuie sa recunoaștem că și așa este o performanță pentru noi, urmând să ne concentrăm cât mai bine pentru o clasare cât mai bună în lupta dintre cele 4 echipe clasate între locurile V-VIII.

Îi felicit pe toți elevii mei pentru aportul adus la obținerea acestor rezultate, mulțumim conducerii LPS, Primăriei și Consiliului local Suceava pentru sprijinul acordat în privința participării într-o competiție dificilă. Nu în ultimul rând mulțumim părinților și tuturor celor care au fost alături de noi” a afirmat antrenorul Ovidiu Murariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava