MOPAN Suceava

Campionatul judeţean al juniorilor E s-a încheiat recent la Vatra Dornei, odată cu disputarea ultimului turneu din play-off. Laureata ediţiei 2015-2016 a competiţiei este echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava, care a fost urmată în clasament de Dorna Vatra Dornei, Rarăul Câmpulung Moldovenesc şi Juniorul Suceava.

„Cred că per total am fost echipa mai bună, izbutind 18 victorii şi două rezultate de egalitate în cele 22 de partide disputate. Am realizat o medie de patru reuşite pe meci, în condiţiile în care am încasat doar nouă goluri pe tot parcursul campionatului. Am încredere în băieţi şi am speranţa că vom face o figură frumoasă şi la Turneul Zonal, care va avea loc în perioada 12-15 mai, obiectivul nostru fiind calificarea la Turneul Semifinal. Vreau să-i felicit pe copii pentru dăruirea de care au dat dovadă până acum, ceea ce a condus la câştigarea acestui titlu judeţean. De asemenea, vreau să adresez mulţumiri părinţilor pentru suportul acordat”, a declarat antrenorul celor de la LPS, Andrei Iţco.

Iată şi lotul utilizat de gruparea suceveană în actualul sezon: Sebi Conţ, Gabi Codreanu, Ronyn Molorciuc, Iulian Recolciuc, Ionuţ Nuţescu, Roberto Cervenciuc, Andy Moroşan, Robert Cucoş, Alex Bosâncean, Ianis Smocot, Rareş Ioniţă, Fabian Aursulesei, Horia Avăcăriţei, Matei Manolache şi Matei Cuciureanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava