Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, sala LPS din Suceava a găzduit primul turneu de sală contând pentru seria A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II. La stratul acestui prim turneu s-au aliniat formaţiile LPS Piatra Neamţ, LPS Roman, LPS Iaşi şi LPS Suceava.

În primul tur, echipa suceveană pregătită de Răzvan Bernicu a învins clar cu 34-25 gruparea LPS Iaşi. În al doilea tur s-a disputat derbiul competiţiei din sala LPS între LPS Suceava şi LPS Piatra Neamţ. La capătul unei dispute pe muchie de cuţit, în care gazdele au acuzat arbitrajul, nemţenii s-au impus norocos cu 17-16. În ultima rundă, LPS Suceava a trecut de LPS Roman cu 27-22.

„Am fost foarte aproape de o performanţă bună în acest turneu, însă în opinia mea, am fost defavorizaţi de cuplul de arbitri Popa – Toma. Poate că nu am fi putut câştiga, dar un rezultat egal ar fi fost mai echitabil pentru că la ultimele două atacuri, aceeaşi fază a fost tratată diferit între cele două echipe de arbitri şi echilibrul s-a rupt.

Noi ne luptăm pentru calificarea la turneul semifinal cu şanse bune, însă va conta destul de mult pe ce poziţie vom încheia sezonul regulat. În cel de-al doilea turneu vom înfrunta formaţiile Ştiinţa Bacău, LPS Vaslui şi LPS Botoşani. De departe cel mai greu meci va fi cel cu băcăuanii, lideri autoritari, însă exceptând acel joc celelalte două trebuie să le câştigăm” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori II a Liceului cu program Sportiv din Suceava, Răzvan Bernicu.

Din lotul echipei sucevene fac parte sportivii: Florin Mihăescu şi Cosmin Moglan – portari, Bogdan Cozorici, Ovidiu Cozorici, Emanuel Muntean, Ioan Muntean, Claudiu Lăzurcă, Ionuţ Logofătu, Robert Alupoaie, Antoniu Pintilei, Vlăduţ Lazureac, Vlad Niculică, Dan Ursu, Ciprian Pascariu, Lucian Rusu, Gabinat Casian şi Albert Vizitiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava