La sfârşitul săptămânii trecute la Constanţa s-a desfăşurat Campionatul Naţional de lupte greco-romane la individual pentru juniori II. Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de profesorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan, a avut o comportare deosebită reuşind să cucerească nu mai puţin de şapte medalii. În urma acestor rezultate, în clasamentul pe puncte, LPS Suceava a obţinut 60 de puncte cu care s-a clasat pe primul loc în ierarhia pe cluburi.
Rezultate consemnate la Campionatul Naţional de lupte greco-romane pentru juniori II:
Locul I – categoria 58 de kilograme – Marius Blându
Locul II – categoria 46 de kilograme – Marian Hangaleţ
Locul II – categoria 85 de kilograme – Ion Mihai
Locul III – categoria 46 de kilograme – Ion Moisei
Locul III – categoria 69 de kilograme – Adrian Agache
Locul III – categoria 85 de kilograme – Teodor Chira
Locul III – categoria 100 de kilograme – Ionel Mănălăchioaie

Foarte aproape de podiumul de premiere au fost Răzvan Mihalache, locul V la categoria 63 de kilograme şi Andrei Rusu la categoria 58 de kilograme, ambii sutuându-se în final pe locul V.
„Rezultatele au fost deosebite, însă cu puţin noroc ele ar fi putut fi chiar mai bune. Faptul că în clasamentul pe puncte LPS Suceava s-a clasat pe primul loc înaintea unor nume mari ca Steaua, Dinamo sau gazdele din Constanţa reprezintă un motiv de mândrie pentru noi.
Mulţumim Consiliului Judeţean, Primăriei şi Consiliului pentru sprijinul acordat. Deasemenea trebuie să mulţumim prietenilor noştri care au fost întotdeauna alături de noi, Sebi Ocu Caba, Ilie Gherman, Vali Stănuţ, George Andronic, Nicu Cazacu şi Cristi Chihaia” au declarat profesorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan.
La Campionatele Naţionale de lupte greco – romane pentru juniori II au participat peste 150 de sportivi. În premieră, în concursul de lupte libere au luat startul şi două sportive de la CSM Suceava, Cătălina Fetcu şi Oana Mangu, ambele clasându-se la final pe locul V.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava