Grupa U11 de la Liceul cu Program Sportiv Suceava a reuşit să câştige Turneul Zonal I, devenind astfel Campionii Moldovei, performanţa ce-i clasează printre primele 8 echipe din ţară, care vor lupta pentru titlul naţional la această categorie de vârstă!

”Îi felicit pe micii fotbalişti pentru rezultatele obţinute, rezultate care vin în urma seriozităţii şi a muncii depuse în toţi aceşti ani. Grupa 2007 se află a doua oară în această postură, fiind reprezentanţii Moldovei la un turneu final, la prima participare reuşind să ocupe locul IV în clasamentul final. Am încredere că vom face din nou o figură frumoasă şi vom dovedi încă o data că reprezentăm cu mândrie Suceava. Mulţumesc celei mai frumoase galerii, care a adus un aport consistent în evoluţiile copiilor şi nu în ultimul rând vreau să mulţumesc conducerii liceului pentru tot sprijinul acordat”, a declarat profesorul Andrei Iţco.

Lotul de jucatori al echipei LPS Suceava: Claudiu David, David Isac, Ştefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Găină, Mihai Sava, Victor Băbăscu, Ştefan Petraru, Rareş Ştefănoaia, Augustin Găină, Luca Gavrilovici, Andrei Târnoschi, Sebastian Burlacu, Vlad Murariu şi Matei Manolache.

Rezultate

Jocuri în grupă:

LPS Suceava – ACSM Ceahlăul Piatra Neamț            9-0

LPS Suceava – CSS Botoşani          1-1

LPS Suceava – LPS Galaţi                6-0

FINALA:

LPS Suceava – LPS Vaslui                6-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava