MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Galaţi s-a desfăşurat cel de-al treilea turneu al Zonei I a Campionatului Naţional de rugby în zece pentru juniori sub 19 ani. Şi la acest turneu echipa Liceului cu Program Sportiv a avut o comportare deosebită pierzând doar un singur meci, în faţa liderului Steaua, şi învingând campioana en-titre Tomitanii Constanţa.
În prima partidă a turneului, LPS Suceava a depăşit echipa gazdă CTTV Galaţi cu scorul de 29-0.Pentru formaţia pregătită de profesorul Dumitru Livadaru au marcat: Cora – patru eseuri, Seredenciuc – un eseu şi Beldie două transformări.
În cea de-a doua întâlnire a celui de-al treilea turneu, tinerii rugbişti suceveni au cedat în faţa Stelei cu 0-29. LPS Suceava şi-a refăcut moralul în duelul cu RC Brăila pe care a întrecut-o cu 45-0. pentru suceveni au punctat: Cora – patru eseuri, Zimbru, Tăuteanu şi Drăghia – câte unul şi Beldie cinci transformări.
În cel mai frumos joc al turneului de la Galaţi, LPS Suceava s-a impus în faţa campioanei de anul trecut, Tomitanii Constanţa, cu 19-14. Pe lista marcatorilor pentru învingători au fost Cora, Tăuteanu şi Clim – cu câte o încercare, Beldie reuşind două transformări.
„A fost un turneu reuşit şi-i felicit pe băieţi pentru efortul depus. Avem o generaţie deosebită de jucători şi sper ca începând de anul viitor ei să facă pasul către echipa de seniori a Sucevei.
Ne-am consolidat locul secund în clasament şi vrem să ne calificăm de pe această poziţie la turneul final. Dorinţa noastră expresă ar fi ca acest turneu să poată fi organizat la Suceava” a declarat antrenorul echipei de rugby în zece U19 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru care împreună cu Marcel Creţuleac pregătesc echipa suceveană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava