Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei masculine cadeţi a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a reintrat în focul competiţiilor oficiale cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSŞ Bacău. În tur, sucevenii pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu au pierdut în setul decisiv, la capătul unui meci cu cântec, în care băcăuanii au condus cu 2–0 la seturi.

De această dată, în meciul din retur, LPS Suceava nu a lăsat nicio şansă oaspeţilor şi s-a impus clar, cu scorul de 3–0 la seturi. Gazdele şi-au adjudecat primul set cu 25–14, au făcut 2 – 0 la seturi după 25–17 şi au încheiat meciul cu un 25–14 în actul al treilea. În volei se spune că dacă în niciunul din seturi nu ai făcut 20 de puncte, înseamnă că nici nu au jucat.

„Am avut un meci mult mai uşor decât în tur, când au contat şi alte aspecte. Sunt mulţumit de jocul echipei, chiar dacă noi avem tot timpul o problemă după perioadele de pauză competiţională, şi anume pornim mai greu. Elevii noştri s-au pregătit foarte bine şi au mare noroc de echipa de juniori, colegii lor mai mari, cu care se antrenează şi fac meciuri de pregătire destul de des. În următoarea etapă vom avea meciul decisiv pentru un loc de calificare în fazele superioare, pe terenul echipei LPS VCM Piatra Neamţ”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

LPS Suceava a abordat meciul cu CSŞ Bacău cu un lot format din sportivii: Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Alexandru Roman, Vlad Ştreangă, Valentin Istrate, Kevin Varvaroi, Marius Bortă, Denis Croitor, Alexandru Croitor, Alexandru Croitor, Alin Romaniuc, Cosmin Boghian şi David Aioanei.

Tot în această etapă, cealaltă reprezentantă a judeţului Suceava, lider în serie, CSŞ Nicu Gane Fălticeni, antrenată de Marius Stan, şi-a amânat meciul de la Piatra Neamţ.

Duminică vor reîncepe meciurile oficiale şi echipa de juniori de la LPS Suceava, pregătită tot de Tudor Orăşanu, cu un meci la Râmnicu Sărat. Sucevenii sunt lideri în seria I a Campionatului Naţional, cu cinci victorii în şase partide disputate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava