Concert pascal
MOPAN Suceava

Cupa “Moş Crăciun” şi-a desemnat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele trei laureate ale ediţiei a XI-a a competiţiei. LPS Suceava şi-a apărat cu succes trofeul la categoria 2007, după ce s-a impus, în balonul de la USV, în marea finală disputată în faţa celor de la CSS Botoşani, cu scorul de 2-0. Podiumul a fost completat de Juniorul Suceava, după 3-1, în finala mică, cu AS Didi Junior Iaşi. Andrei Iţco, antrenorul grupei de 2007 de la LPS Suceava, a mizat pe următorii jucători: Claudiu David, Sebi Jescu, Victor Băbaşcu, Sebi Burlacu, Luca Cazac, Augustin Găină, Fabian Găină, Luca Gavrilovici, Matei Manolache, Iustin Panciuc, Ştefan Petraru, Ştefan Recolciuc, Mihai Sava şi Rareş Ştefănoaia.
Premii individuale:
Jucătorul turneului: Luis Hiji (CSS Botoşani)
Cel mai tehnic jucător: Victor Băbaşcu (LPS Suceava)
Cel mai bun portar: Claudiu David (LPS Suceava)
Golgheterul turneului: Ştefan Petraru (LPS Suceava)

La categoria 2009, trofeul a ajuns tot la LPS Suceava. Grupa pregatită de Ovidiu Murariu a câştigat turneul după ce s-a impus în finala disputata pe terenul Zamca în faţa celor de la Junior Botoşani, cu scorul de 2-1. Artys Botoşani a completat podiumul, după o finală mică, câştigată la penaltyuri, în faţa Juniorului Suceava.  Antrenorul Ovidiu Murariu a mizat pe următorii jucători: Tudor Mardare, Ştefan Pelcer, Vlad Murariu, Alessio Găitan, Mihai Bolohan, Iustin Miron, Gabriel Coajă, Sebastian Boandă, Alexandru Dârman, Ştefan Niţă, Patrick Dornean, Yanis Anton şi Fabio Cucoş.
Premii individuale:
Jucătorul turneului: Cosmin Irimia (Junior Botoşani)
Cel mai bun portar: Iustin Miron (Juniorul Suceava)
Golgheterul turneului: Raul Grădinaru (Drips Botoşani)

La categoria mezină, 2011, câştig de cauză a avut gazdele de la Juniorul Suceava. Grupa de pitici pregătită de Bogdan Pantea şi-a adjudecat trofeul după ce s-a impus în finala disputată în sala LPS în faţa moldovenilor de la FC Buiucani, cu scorul de 1-0. Foresta Fălticeni a completat podiumul după ce a câştigat în finala mică, scor 3-0, în faţa celor de la ACS Junior Câmpulung Moldovenesc. Bogdan Pantea a mizat pe următorul lot: Ianis Pascaru, Ianis Strilciuc, Matei Darea, David Negru, Alex Prisăcariu, Petru Constantin, Olivian Păşcănuţ, Iustin Isac, Ioan Pantea şi Dionisie Toader.
Premii individuale:
Jucătorul turneului: David Negru (Juniorul Suceava)
Cel mai bun portar:  Octavian Ghiaur (FC Buiucani)
Golgheterul turneului: Alex Amănăloaie (Foresta Falticeni)
În ultimul weekend al Cupei “Moş Crăciun” a avut loc şi Trofeul Speranţelor, competiţie care avea să fie câştigată de LPS Suceava, cu grupa pregătită de Ciprian Anton. Cele trei trofee puse la bataie în primul weekend al competiţiei au fost câştigate de FC Buiucani (2006), Juniorul Suceava (2008) şi Luceafărul Bucovina (2010). Organizată de clubul Juniorul Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava şi Federaţia Română de Fotbal, ediţia a XI-a Cupei “Moş Crăciun” s-a adresat copiilor între 6 şi 11 ani şi a adunat în ultimele două săptămâni în municipiul Suceava peste 1.000 de participanţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava