MOPAN Suceava

Luana Mitran, așa cum o chema înainte de căsătoria cu Cabral, a avut o primă reacție după ce Cabral a dezvăluit public că fiica lor nu mai vorbește cu el. Jurnalista este fermă: nu vrea să mai audă de cel cu care a fost împreună din 2001, până în 2006, potrivit click.ro.

Contactată de către reporterii Impact.ro, jurnalista a declarat că fiica lor și-a exprimat dorința de a nu apărea în presă, încă de când avea 4 anișori. „Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă. Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta”, a declarat Luana, printre altele, pentru Impact.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/luana-prima-reactie-dupa-ce-cabral-anuntat-ca-fiica-lor-nu-vorbeste-cu-el-nici-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava