Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a prezentat astăzi primul exemplu de succes din proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului, fiind vorba de lucrările de modernizare de pe strada Viitorului, din cartierul Obcini. Lucian Harșovschi a precizat că acest proiect de modernizare a Sucevei va fi extins în toate cartierele, după ce s-a reușit deblocarea lui în Consiliul Local.

„Suntem la ultimele retușuri pe str. Viitorului în cartierul Obcini, aici unde s-a implementat proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului. Așa cum puteți observa și dumneavoastră avem deja o cale de rulare nouă, avem parcări pe stânga și dreapta acestui drum. Sunt parcări solicitate de suceveni și cum se poate observa aici s-a mers pe ideea de pavaj. În zonă avem și punctele semi-îngropate de colectare a deșeurilor, moderne, care sunt deja făcute. Și nu ne oprim aici. Aici este un proiect care a pornit de la suceveni, de la bugetarea participativă solicitată de către Primăria Suceava. Și le mulțumesc celor din zonă că s-au implicat și au votat acest proiect”, a spus viceprimarul Sucevei.

El a precizat că așa trebuie să arate municipiul Suceava, „pentru că este normal să fie așa, indiferent că vorbim de Obicini, Zamca, George Enescu, Areni sau alte zone”. Lucian Harșovschi a dat asigurări că așa va arăta Suceava, având în vedere că proiectul de modernizare de la scara blocului se implementează, fiind aprobat după doi ani de zile de blocaj în Consiliul Local. „Îl vom duce la bun sfârșit. Mai mult decât atât, nu ne oprim aici. În această zonă vom face și străduțele adiacente străzii Viitorului. Sunt lucruri normale care trebuie făcute și ele se vor întâmpla și în perioada următoare. în mod mai accelerat, odată cu deblocarea acestul proiect de modernizare a Sucevei de la scara blocului”, a încheiat Lucian Harșovschi.

Lucian Harșovschi a prezentat primul exemplu de succes din proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava