Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că sucevenii pot să depună deja solicitări privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței. Lucian Harșovschi a precizat că formularul de cerere poate fi procurat de solicitanți prin asociațiile de proprietari pentru ajutorul la energie termică, electrică și gaze, care locuiesc în condominii, precum și de la sediul Primăriei din Burdujeni – Direcția de Asistență Socială pentru ajutorul la lemne, energie electrică și gaz metan pentru cei care locuiesc la casă și nu sunt arondați sau constituiți în asociații de proprietari. De asemenea, formularea sunt disponibile pe site-urile MMJS, ANPIS, Primăria Suceava, la adresele http://primariasv.ro/…/AEADCF08A24D7BA8C225818B00376CAA…

http://primariasv.ro/…/CERERE%20AJ.%20INCALZIRE%20.PDF

Plafonul de venituri lunare până la care poate fi solicitat ajutorul pentru încălzirea locuinței este de 750 lei/persoană – gaz metan, energie electrică și lemne; 1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat și 786 lei/persoană pentru familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat.

Lucian Harșovschi a precizat că pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna noiembrie 2020, cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2020.

El a amintit că anul trecut au fost depuse și soluționate 374 de cereri pentru energie termică, 92 pentru gaz, 60 pentru lemne și 6 pentru energie electrică, la jumătate față de anul 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava