Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că din cauza condițiilor meteorologice se circulă în condiții de iarnă în municipiul Suceava. Lucian Harșovschi a precizat că ținând cont că a fost în vigoare o avertizare de cod roșu de viscol și ninsori abundente, utilajele au acționat încă din cursul zilei de marți, 4 aprilie. El a spus că s-a intervenit cu 12 utilaje mari pentru străzi, iar începând de miercuri, pe lângă utilajele mari, au fost scoase și 4 utilaje mici pentru trotuare și străzi înguste. „Astăzi, de la ora 04:00, pe lângă cele 12 utilaje mari, au fost scoase și 3 utilaje mici pentru trotuare, precum și 4 utilaje mici pentru străzi înguste. De asemenea, se acționează și cu 3 echipe pentru deszăpezirea manuală a trotuarelor și a trecerilor de pietoni. E iarnă, oricât ar deszăpezi străzile administrația, condițiile din trafic nu sunt aceleași cu cele din vară, trebuie mai multă atenție și mai multă răbdare din partea participanților la trafic, dar și înțelegere că ne vom ocupa de deszăpezirea tuturor căilor de acces”, a declarat viceprimarul Sucevei.

El a adăugat că toate sesizările sunt preluate de către dispeceratul de permanență la unul din numerele de telefon 0731.996.856 (operator Diasil) sau la 0230.212.696 (Primăria Municipiului Suceava), se centralizează și se dirijează utilajele de deszăpezire aflate pe teren. „Prima dată se acționează pe arterele principale ale municipiului și ulterior pe străzile adiacente acestora. În paralel se curăță trotuarele și carosabilul, precum și stațiile de transport în comun. Pentru a evita neplăceri, toți conducătorii auto sunt sfătuiți să fie responsabili și să-și echipeze mașinile corespunzător condițiilor meteo. Fiți prudenți și circulați cu atenție! S-a intervenit constant, dar vremii și condițiilor meteorologice nu ne putem împotrivi, important este că în final am reușit să facem față zăpezii și nu am întâmpinat probleme deosebite”, a transmis Lucian Harșovschi.

 

 

Lucian Harșovschi despre acțiunile de deszăpezire din Suceava: „În final am reușit să facem față zăpezii și nu am întâmpinat probleme deosebite, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava