Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, este mulţumit de faptul că sistemul de colectare selectivă a deşeurilor din municipiu este funcţional şi a început să dea roade. Lucian Harşovschi a spus că acest lucru se poate observa din cantitatea de deşeuri colectată în ultima lună a anului treciut. „Perioada sărbătorilor de iarnă a trecut. O perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de aglomerată, în care s-au adunat mai multe deșeuri decât de obicei. Așa arată și datele primite de la colegii din cadrul departamentului de ecologizare. În luna decembrie a anului 2019 au fost colectați 10.497,60 mc compactați de deșeuri, cu 3,12% mai mult decât în lunile precedente, respectiv octombrie şi noiembrie, unde, în medie, au fost colectați 10.169,95 mc”, a spus viceprimarul Sucevei. El a arătat că în comparaţie cu luna decembrie a anului 2018, în decembrie 2019 au fost colectate cu 4,42% mai multe deșeuri. Harşovschi a precizat că „procentul per fracție uscată a crescut considerabil, aproape s-a dublat, ceea ce arată faptul că noul sistem de colectare selectivă dă roade”.

Lucian Harşovschi a revenit cu rugămintea către suceveni de a depozita conform deșeurile și de a colecta selectiv, pentru ca „împreună să menținem orașul curat”.

Viceprimarul Sucevei a mai spus că în această perioadă are loc ridicarea gratuită a brazilor de lângă punctele de colectare selectivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava