MOPAN Suceava

Lucian Mîndruță (55 ani) a făcut senzație, luni dimineață, la evenimentul Andreei Esca. Invitat la lansarea numărului de primăvară al revistei A List Magazine, jurnalistul și omul de televiziune a fost nedespărțit de casca lui de biciclist cu care a atras atenția tuturor, drept pentru care a făcut și o glumă: „Un curier la lansarea A List Magazine, cu comanda de pizza a Andreei!” Lucian Mîndruță a fost întrebat de toată lumea despre ținuta pe care a ales să o poarte la evenimentul revistei patronată de Andreea Esca.

Click!  a vorbit cu Lucian Mîndruță despre vestimentația cu care s-a afișat la „breakfast-ul” cu Esca, iar fostul prezentator de știri ne-a dat detalii despre aceasta.

„Casca este una mai veche, care se desfăcea, să fie și de vară, se numește Bolle, este outfitul de temperaturi un pic mai scăzute. Eu merg destul de mult cu bicicleta și asta încă nu este outfitul de temperaturi negative, asta este așa, între 5 și 15 grade”, ne-a mărturisit omul de televiziune.

Și pentru că a fost cumva în centru atenției, l-am întrebat pe Lucian Mîndruță la cât se ridică valoarea ținutei sale aleasă pentru azi. “Casca este vreo 3-400 de lei, pantofii 150 lei, pantalonii 100 de euro și gecile astea, câte 100 fiecare dar trebuie să ți le iei de la magazine specializate… Mai merg la competiții, dacă vrei să vezi care sunt turele de anul ăsta, intrați pe www.cubicicletalamare.com, a doua postare cred că este cu toate turele”, a precizat Lucian Mîndruță.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lucian-mindruta-a-facut-senzatie-la-evenimentul-2249751.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava