Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucian Mîndruță i-a transmis public un mesaj lui Tzancă Uraganul, unul dintre cei mai urmăriți maneliști. Acesta i-a propus cântărețului să susțină campania de vaccinare printr-o manea, potrivit click.ro. Și i-a dat și un exemplu de cum ar putea să sune: ”Am seringă, am valoare/și nici mâna nu mă doare/dacă-i moca vaccinare”.

”În atenția domnului Tzancă Uraganul, nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube ca sunteți capabil să ajungeti la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi, avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlaga. N-au mușchi la limbă. Ce vreau să vă rog: nu vreți să vă ocupati dv, domnu’ Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu.”, a scris Lucian Mîndruță, pe pagina sa de Facebook.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lucian-mandruta-mesaj-catre-tzanca-uraganul-faceti-domle-o-manea-despre-vaccinare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava