Concert pascal
MOPAN Suceava

Luciano Pavarotti. O emblemă a geniului în muzica de operă, un tenor care a marcat pentru posteritate arta lirică. Ar fi implinit 85 de ani luni, 12 octombrie. Cine a fost însă omul Luciano Pavarotti? Fostul său agent Herbert Breslin a scris o carte în care l-a numit ”un monstru” pe cel alături de care a lucrat 36 de ani, notează click.ro.

Herbert Breslin i-a fost secretar lui Pavarotti aproape patru decenii și despre colaborarea lor a scris cartea ”Eu și regele”. Volumul este ”povestea unui tânăr simplu şi adorabil, care s-a transformat într-un superstar agresiv şi nefericit“, și-a caracterizat opera autorul.”Luciano Pavarotti este expertul mondial în orice. Ştie mai multe decât oricine altcineva despre muzică, medicină, stomoatologie, prostată, îngrijirea copiilor sau problemele legale. Toţi ceilalţi sunt nişte incompetenţi“, afirmă Breslin în ”Eu și regele”, potrivit adevarul.ro.

În carte Pavarotti este portretizat ca un bărbat cu un apetit uriaş pentru mâncare, dar şi pentru femei, având, în jurul său, un adevărat ”harem de asistente şi admiratoare“.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/luciano-pavarotti-ar-fi-implinit-85-de-ani-de-ce-fostul-sau-asistent-l-numit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava