• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că modernizarea străzii Vasile Bumbac se va încheia pînă la Zilele orașului, din perioada 22-24 iunie. El a făcut declarația astăzi, după ce a verificat stadiul lucrărilor. Primarul a menționat că investiția de pe strada Vasile Bumbac este finanțată în baza Programului Național de Dezvoltare Locală. Proiectul are o valoare de peste 1 milion de lei și este executat de firma „Autotehnorom” Șcheia. Ion Lungu a precizat că odată cu modernizarea străzii Vasile Bumbac se finalizează proiectul privind reabilitarea zonei centrale, care a mai cuprins străzile Nicolae Bălcescu, Ciprian Porumbescu, Libertății și Ștefan cel Mare, precum și realizarea parcărilor subterane și a zonei pietonale de la Biserica „Sf. Dumitru” pînă la intersecția cu strada Mitropoliei prin fața Casei de Cultură și a Palatului Administrativ.

Lucrările de asfaltare a străzii Vasile Bumbac din centrul Sucevei vor fi gata până la „Zilele Orașului”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava