MOPAN Suceava

În ultima lună, Societatea „Drumuri şi Poduri” S.A. Suceava, al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean, a avut pierderi de un miliard de lei vechi. Administratorul special al firmei, Eugen Girigan, a declarat că suma reprezintă diferenţa dintre valoarea acordului de subcontractare a lucrărilor de deszăpezire şi cheltuielile aferente acestora. „Drumuri şi Poduri” S.A. a subcontractat de la „Transporturi Auto” Botoşani lucrările de deszăpezire a drumurilor din zonele Siret,  Rădăuţi, Vicov, Brodina şi Ulma. Eugen Girigan a afirmat că în aceste zone utilajele de deszăpezire au funcţionat permanent. El a spus că la deszăpeziri au acţionat 138 de oameni cu 80 de utilaje.

„Am inervenit şi am patrulat încontinuu pe toate drumurile judeţene din aceste zone. Din păcate avem pierderi de un miliard de lei, respectiv diferenţa dintre ce am încasat pentru lucrări şi cheltuielile noastre efective”, a declarat Girigan, care a mai adăugat că la aceste pierderi au contribuit şi cheltuielile de 1,5 miliarde de lei vechi pe care societatea a trebuit să le facă pentru a repune în funcţiune utilajele de deszăpezire.

Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că în ultimele patru luni ale anului trecut, SC Drumuri şi Poduri SA Suceava a înregistrat un profit de aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava