• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lucrările de modernizare a DN 18, de la Iacobeni până la limita cu județul Maramureș vor fi finalizate anul acesta. Anunțul a fost făcut de managerul de proiect pentru aceste lucrări, Vasile Strâmbeanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi alături de prefectul județului, Mirela Adomnicăi. Vasile Strâmbeanu a amintit că în județul Suceava, modernizarea DN 18 se realizează pe două tronsoane, unul de la limita județului și până la ieșirea din Cârlibaba și unul de la Cârlibaba până la Iacobeni, la intersecția cu DN 17. Strâmbeanu a spus că la lotul 3, de la limita județului și până la Cârlibaba stadiul fizic de realizare al lucrărilor este de 95%, iar financiar de 80%. „Lucrările sunt finalizate și se circulă pe stratul de uzură. Au rămas doar mici lucrări de pregătire pentru recepția la terminare. Și aici ne referim la montarea rosturilor de dilatație la poduri, la definitivarea lucrărilor de siguranță, montarea parapetului, și unele mici retușuri inerente pentru evacuarea și scurgerea apelor”, a spus Vasile Strâmbeanu. El a adăugat că pentru lotul 4, de la Cârlibaba la Iacobeni, cu o lungime de 20 de kilometri, stadiul fizic al lucrărilor este de 65%. managerul de proiect a spus că pe acest tronson se poate circula în momentul de față pe un strat de asfalt pe o lungime de circa 6 kilometri. „Intenționăm cât mai repede posibil să se poată circula pe un strat de asfalt pe toată lungimea tronsonului. Asta înseamnă execuția tuturor lucrărilor și turnarea binderului pe încă 14 kilometri de drum”, a spus Vasile Strâmbeanu. El a mai declarat că termenul de finalizare pentru lotul 3 este 31 iulie 2019, însă recepția la terminarea lucrărilor se va face mai repede, în timp ce pentru lotul 4 termenul de finalizare este 31 august 2019.
„Credem că anul acesta se va putea circula în condiții foarte bune pe cele două loturi”, a încheiat managerul proiectului de modernizare a DN 18 pe raza județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava