Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu se declară mulţumit de calitatea lucrărilor efectuate pînă-n prezent la pasajul CFR de la Iţcani, aflat în curs de reabilitare. El a făcut vineri o inspecţie pe şantier alături de reprezentantul firmei Victor Construct, Elisei Bidu.

Primarul a afirmat că la pasarelă nu s-a mai intervenit de 40 de ani şi că lucrarea este una dintre cele mai complexe executate în oraş după Revoluţie. El a spus că fiind vorba despre un proiect de mare anvergură este posibil ca termenul de 15 noiembrie avansat recent pentru redarea pasajului traficului rutier să nu fie respectat.

Asta, pentru că dorinţa lui şi a constructorului este aceea ca investiţia să fie una de calitate. Oricum, primarul Ion Lungu a declarat că pasajul va fi redat circulaţiei rutiere până la finele lunii noiembrie. « Pot să spun că am salvat pasajul care era într-o stare avansată de degradare. Bine că nu s-a întîmplat nici un eveniment nedorit acolo. Nu s-a mai intervenit la el de 40 de ani însă cu reparaţiile capitale de acum mai rezistă încă 40 de ani de acum încolo. Lucrările complexe se fac acum sub pasaj unde se lucrează cu utilaje hidraulice grele. Cei care au înjurat primăria şi primarul că au fost nevoiţi să înconjoare pe ruta ocolitoare a Sucevei vor fi bucuroşi am făcut aici o treabă de calitate », a declarat Lungu.

Investiţiile la pasajul CFR de la Iţani sunt executate în baza unui proiect finanţat cu fonduri europene în valoare de 8 milioane de euro care mai prevede reabilitarea podului peste râul Suceava de la Iţcani şi modernizarea a 10 străzi printre care Traian Vuia, Universităţii şi bulevardul George Enescu.

Lucrările la pasajul CFR de la Iţani apreciate de primarul Ion Lungu în urma unei vizite în teren, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava