MOPAN Suceava

Prefectul Alexandru Moldovan, Alexandru Hurjui, primarul orașului Broșteni și primarul comunei Crucea, Dorin Rusu au reanalizat situația existentă pe DN 17B, Holda, împreună cu o echipă a DRDP Iași condusă de directorul general regional Ovidiu Mugurel Laicu.

”Cu această ocazie, a fost făcută o nouă evaluare a situației create de prăbușirile masive de pe versant înregistrate la sfârșitul lunii august, fiind avansate totodată soluții și un grafic estimativ de implementare a acestora pentru aducere a amplasamentului la starea inițială. Astfel, în urma discuțiilor cu specialiștii DRDP Iași, dar și a recomandărilor expertului, se estimează că până la data de 15 noiembrie (termen estimativ, în funcție și de evoluția condițiilor meteo) vor putea fi executate lucrări de rânguire a versantului, detonare a materialului pietros și montare a barierelor dinamice. Funcție de evoluția fenomenului de prăbușire a pietrelor de pe versant și concluziile expertizei, va fi luată în considerare redeschiderea circulației pe un fir, cu restricțiile de tonaj și de viteză inerente.

Până la executarea lucrărilor amintite, din motive ce țin de siguranța conducătorilor auto, precizăm că traficul pe DN 17B, km 44+050 – km 44+260, pe raza localității Holda, rămâne închis circulației publice, cu prezența în zonă a echipelor Jandarmeriei”, a declarat Moldovan.

Lucrările pe DN17 B de la Holda unde muntele a luat-o la vale estimate a fi finalizate până pe 15 noiembrie. Se caută soluții pentru redeschiderea circulației pe un singur fir, 3.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava