Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PNL Ludovic Orban a spus sâmbătă, la Suceava, că rămâne în continuare consecvent ideii că liberalii trebuie să intre la guvernare „prin ușa din față”. Ludovic Orban a spus că PNL trebuie să ajungă la guvernare doar având în spate o majoritate parlamentară care să asigure o stabilitate politică, coerență în actul de guvernare și posibilitatea aplicării programului liberal de dezvoltare economică a României. „Altfel, numai să ne ducem la putere doar ca să găsim de lucru pentru niște oameni, să punem mâna pe putere, nu este normal”, a subliniat liderul PNL. El a adăugat că liberalii vor încerca să construiască o majoritate parlamentară solidă, iar în situația în care acest lucru nu se poate întâmpla, PNL va respinge orice Guvern PSD pentru a încerca să se ajungă la demararea procedurilor pentru alegeri anticipate, „adică întoarcerea la popor”. Ludovic Orban a mai spus că luni va avea loc reuniunea Biroului Politic Național al PNL, împreună cu grupurile parlamentare, în urma căruia se va lua o decizie cu privire la poziția liberalilor cu privire la pașii care trebuie urmați. „La ora actuală în toate organizațiile județene se conturează poziția partidului și se dezbate. Luni vom hotărâ poziția noastră și o vom anunța public”, a precizat Ludovic Orban.
Pe de altă parte, liderul PNL a amintit că la finalul săptămânii trecute, împreună cu vicepreședintele regional al partidului, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, s-a aflat în mai multe județene din Moldova, în cadrul acestor vizite avânt discuții și cu liberalii din organizațiile județene. „Am fost în Iași, Neamț și Suceava, pentru că e o zonă care trebuie susținută și sprijinită. Nu e vorba de Suceava. Aici la Suceava există o organizație puternică, performantă, cred că cea mai puternică filială din țară. Dar cred că toate celelalte organizații au nevoie de susținerea echipei centrale”, a mai spus Ludovic Orban.
Președintele PNL s-a aflat sâmbătă în Suceava la invitația primarului Ion Lungu, pentru a participa la procesiunea de Sânziene și la evenimentele organizate în cadrul zilelor orașului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava