• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Presedintele PNL Ludovic Orban se afla zilele acestea intr-o vizita privata in judetul Suceava. In cadrul vizitei, Ludovic Orban s-a intalnit la Palatul Administrativ cu presedintele PNL Suceava si al Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu si deputatul PNL si vicepresedintele regional al partidului, Ioan Balan.

Dupa intalnire, primarul Ion Lungu a declarat: “am avut onoarea să-l primim, în orașul nostru, pe domnul președinte al Partidului Național Liberal Ludovic Orban, care se află într-o vizită privată în județul Suceava. Mulțumim că ați ales să vizitați și să promovați Bucovina! Vă așteptăm cu plăcere să reveniți!”

Ludovic Orban se află într-o vizită privată în județul Suceava, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava