Concert pascal
MOPAN Suceava

Premierul României, Ludovic Orban va participa, vineri, la inaugurarea șoselei de centură a municipiului Rădăuți. Ludovic Orban va efectua o vizită de lucru în județul Suceava, împreună cu ministrul transporturilor, Lucian Bode.

Între 0rele 14:00 și 15:00, Ludovic Orban va participa la recepția lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Centura acestui municipiu are o lungime 16,579 km. Municipiul Rădăuți este primul oraș din România care va avea o centură inelară.

La recepția lucrărilor vor fi prezenți și ministrul Lucian Bode, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul Alexandru Moldovan, Director Implementare CNAIR, Cristian Pistol și directorul DRDP Iași, Dănuț Pilă.

Ludovic Orban se va deplasa apoi către comuna Pojorâta, acolo unde, de la ora 16:00, va asista o demonstrație cu un tren de lucru achiziționat de către C.F.R S.A pentru lucrări de refacție pe linia Suceava-Apahida.

 

Ludovic Orban va participa, vineri, la inaugurarea șoselei de centură a municipiului Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava