MOPAN Suceava

Cu toate că a putut fi văzut pe covorul roșu la premiera noului său film ‘The Personal History of David Copperfield’, în Londra, miercuri noapte, lui Hugh Laurie nu îi plac deloc genul acesta de evenimente „pompoase”, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 60 de ani, cunoscut mai ales din serialul de televiziune ‘House’, a spus, în modu-i sarcastic și comic, pentru BANG Showbiz, conform sursei citate: „Eu nu aparțin acestui loc. Mă aștept să apară Daniel Craig, aici locuiește el, nu? Ar trebui să îl văd din moment în moment.”

Hugh Laurie îl interpretează pe Mr. Dick în film (comedie-dramă) – care este regizat de Armando Iannucci și care e bazat pe cartea lui Charles Dickens, ‘David Copperfield’ – iar alături de el pot fi văzuți Dev Patel, în rol principal, Tilda Swinton, Peter Capaldi, Ben Whishaw, Gwendoline Christie și Paul Whitehouse.

Îndrăgitul actor a mai spus că fiecare zi pe platourile de filmare a fost minunată și că nici măcar nu a simțit vreo secundă că merge la muncă. „Aproape că a fost indecent de multă distracție. Cred că locul de muncă ar trebui să te facă să te simți oribil și că depui efort. Dar nu. Am avut un grup minunat de oameni și un regizor minunat. M-am simțit foarte bine după terminarea filmărilor.”, a mai spus Hugh Laurie pentru talkRADIO, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava