MOPAN Suceava

Jessie J a dezvăluit că nu-i place faima fiindcă nu crede că o reprezintă, conform contactmusic.com. Interpreta piesei ´Do It Like A Dude´ a spus că preferă să facă ˝lucruri simple˝ în viață și ˝să-i ajute˝ pe ceilalți, iar cântăreața nu crede că este foarte pricepută la a fi celebră.

Vorbind în cadrul festivalului Henley, starul a declarat mulțimii: ˝Nu-mi place să fiu faimoasă, nu prea mă pricep la asta. Îmi plac lucrurile simple, cum ar fi să gătesc sau să joc bowling. Îmi place să-i ajut pe ceilalți.˝

Cu toate acestea, artista – care s-a întors pe scenă la festivalul New Look Wireless, după ce a suferit operații chirurgicale din cauza unei boli misterioase – recunoaște că prețuiește fiecare moment pe care-l petrece pe scenă, mai notează sursa citată.

Ea a mai spus audienței: ˝De fiecare dată când urc pe scenă nu presupun că va dura pentru totdeauna, nici nu mă aștept la asta. Mă gândesc la fiecare moment ca și când ar fi vorba despre stele – știu că sună ciudat, dar este adevărat.˝ Vedeta admite, de asemenea, că nu și-a revenit complet după recentele probleme de sănătate.

Ea a adăugat: ˝Dacă mă vedeți că mă așez este din cauză că este unul dintre primele spectacole pe care le susțin după ce am suferit două operații. Sunt încă puțin slăbită și nu sunt la fel de activă ca de obicei.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava