MOPAN Suceava

Leann Rimes a mărturisit că s-a bucurat de timpul pe care l-a petrecut în centrul de reabilitare. Cântăreaţa – care a petrecut 30 de zile internată într-un centru de reabilitare, din cauza stresului şi anxietăţii – spune că îi place să discute despre problemele sale cu un terapist şi speră că tratamentul îşi va face treaba. ”Toată viaţa mea am făcut terapie. Chiar îmi place să merg. Îmi place că pot să discut problemele mele cu o a treia persoană, o persoană care mă ascultă şi care nu are nicio legătură cu viaţa mea. Fiecare are o părere despre cum mă simt şi despre cum ar trebui să mă simt, iar acum mă concentrez asupra a cum vreau eu să fiu.”, a declarat Leann Rimes, potrivit showbizspy.com.

Cântăreaţa a adăugat: ”Cred că este foarte greu să faci faţă twitter-ului şi Facebook-ului şi tuturor acestor reţele de socializare. Și este destul de greu să citeşti toate lucrurile, pe care diferite persoane, pe care nici măcar nu le cunoşti, le scriu despre tine. Oricât de mult ai spune că nu te deranjează lucrurile care se scriu despre tine, totuşi te deranjează, pentru că eşti o fiinţă umană.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava