Concert pascal
MOPAN Suceava

Vin Diesel a mărturisit că încă îi este dor de Paul Walker, colegul său din ‘Fast and Furious’, care a murit în 2013, în urma unui accident de maşină.

Actorul în vârstă de 49 de ani a apărut în fiecare film din franciză, din 2009, şi a spus că îi este foarte greu să nu îşi amintească mereu de regretatul său prieten.

Vorbind la premiera celui de-al optulea film din serie, ‘Fate of the Furious’, la New York, care a avut loc în weekend, el a spus, potrivit Entertainment Tonight: „Încă mă doare că nu mai este, ideea de a continua fără fratele meu Pablo şi tot ce înseamnă să fac asta fără el… Dacă aveam vreodată vreo nelămurire îl sunam. Acum nu mai pot face acest lucru, nu mai am acea persoană care să viseze imposibilul cu mine. Unul dintre lucrurile care fac acest film atât de magic – relaţiile sunt atât de puternice, încât se transmite totul şi dincolo de ecran.”

Vin Diesel a mai spus că nu a trecut nicio secundă în timpul filmărilor în care el şi restul echipei să nu se gândească la Paul. „Nu a trecut nicio secundă, cât am făcut acest film, niciun minut, nicio zi în care să nu ne gândim la fratele nostru Pablo. Cum să îl aducem în film, cum să îl reprezentăm şi cum să facem ceva de care el să fie mândru. Pablo, sper că eşti mîndru de noi în această seară.”, a adăugat actorul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava