• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns sâmbătă seara, în jurul orei 23:00 în judeţul Suceava. O delegaţie formată din preoţi suceveni, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi de prefectul Constantin Harasim s- adeplasat în această după amiază pe aeroportul din Bacău, acolo unde a ajuns avionul venit de la Bucureşti cu Lumina Sfântă de la Ierusalim. De la Bacău delegaţia suceveană s-a oprit mai întâi la Biserica „Sfântul Ilie” din Fălticeni, de unde Lumina Sfântă a fost împărţită la preoţii de la bisericile şi mănăstirile din localităţile limitrofe, dar şi din zonele Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. Pentru credincioşii din Suceava, localităţile învecinate, dar şi din zonele Rădăuţi şi Siret, Lumina Sfântă a fost împărţită de la Biserica „Sfântul Gheorghe” din incinta Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava.

Lumina Sfântă de la Mormântul Sfânt din Ierusalim a fost adusă pentru prima dată la Suceava în anul 2009.

Lumina Sfântă va fi împărţită tuturor credincioşilor care vor participa în această noapte la Slujba de Înviere de la bisericile şi mănăstirile din judeţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava