Concert pascal
MOPAN Suceava

Aprinderea luminilor din bradul de Crăciun și din zona centrală a Sucevei s-a bucurat de o prezență destul de numeroasă a sucevenilor care au ținut să asiste la acest moment. Ca în fiecare an, aprinderea luminilor de Crăciun s-a făcut pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei. La acest moment au participat primarul Ion Lungu, alături de nepotul său Patrick și deputatul Ioan Balan, care a venit împreună cu finul său, Alexandru Munteanu. De altfel, după numărătoarea inversă, Alexandru a fost cel care l-a ajutat pe Ion Lungu să aprindă luminile din bradul de Crăciun din centrul Sucevei, în aplauzele celor prezenți pe esplanadă. Bucuria celor prezenți, în special a celor mici, a fost și mai mare având în vedere că aprinderea luminilor din brad s-a făcut sub prima ninsoare din această iarnă.

„La mulți ani, Bucovina! La mulți ani, dragi bucovineni!”, a spus Ion Lungu imediat după aprinderea luminilor din centrul Sucevei. ”Conform tradiției în data de 28 noiembrie, în cinstea zilei Bucovinei în ultimii ani am aprins luminile în bradul de Crăciun și din zona centrală. Sigur că înainte erau manifestări, era mult fast. Din păcate în acest an nu putem face acest lucru și totuși am ținut să marcăm acest moment, să aprindem luminile în bradul de Crăciun, chiar dacă este o perioadă. Sigur, suntem solidari cu cei care se află în suferință, cu cei care sunt bolnavi, pentru noi este o prioritate sănătatea populației și totuși nu putem lua bucuria sucevenilor să nu se bucure și în acest an ornamentele de Crăciun, luminile de Crăciun. Prin acest decor vrem să aducem o minimă mângâiere, o bucurie în sufletul sucevenilor. Am venit să aprind acest brad fără fast. Mă bucur să văd că fără a avea un eveniment deosebit, foarte mulți cetățeni au venit să se bucure de luminile din bradul de Crăciun, din zona centrală, foarte mulți copii, ceea ce înseamnă că am luat o decizie corectă. Ei așteptau acest moment. Din păcate este un an mai deosebit, un an special în care o să sărbătorim așa cum putem. Dar chiar dacă nu vom avea manifestări aici în zona centrală, ne-am străduit ca orașul să fie cât mai frumos și sper că am reușit acest lucru. Mă bucur că alături de mine a fost domnul deputat Ioan Balan și mai ales Alex, un băiețel deosebit care cu emoție a aprins luminile în bradul de Crăciun”, a declarat Ion Lungu.

La rândul său, deputatul Ioan Balan a transmis „La mulți ani!” tuturor bucovinenilor, fie că locuiesc în județ, în țară, sau „oriunde în lumea largă”. „Așa cum ne-a obișnuit deja primarul Ion Lungu, de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, aprindem luminițele în centrul Sucevei. Anul acesta nu e o zi cu foarte mult fast, dar e o sărbătoare pe care o sărbătorim cu toții în inimile și sufletele noastre”, a spus Ioan Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava