Luna octombrie 2018 este plină de evenimente la Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava: o premieră, spectacole proprii și invitate pentru multiple categorii de public, dezbateri și concerte. Directorul general al Teatrului, Carmen Veronica Steiciuc, informează că vor fi prezentate 6 spectacole în 4 turnee, cu participare la festivaluri internaționale de teatru, unul din ele în afara granițelor țării. Este vorba de Festivalul Internațional de Teatru de la Chișinău unde se vor juca piesele Proștii sub clar de lună și Kebab.

Iată programul complet:

1.) Turneu la Chișinău, Rep. Moldova – 3 – 6 octombrie – participare la FESTIS, ed. a III-a – Festivalul Internațional de Teatru „10×10=100 ani: De la național la universal”- proiect în cadrul programului CENTENAR inițiat de ICR Chișinău, organizat de Teatrul Național Satiricus I.L.Caragiale Chișinău.

4 octombrie, ora 19:30 – Proștii sub clar de lună, de Teodor Mazilu, regia Anca Bradu

5 octombrie, ora 17:30 – Kebab, de Gianina Cărbunariu, regia Daniel Iordan

2.) Turneu la Iași – participare la FITPTI – Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași, ed. a XI-a, organizat de Teatrul Luceafărul Iași.

7 octombrie, ora 18:00/ 20:00- Pisici, un spetacol concert de Bobo Burlăcianu

7 octombrie, ora 19:00 – Mimesis – performance în Palas Mall, regia Daniel Iordan

3.) Turneu la București –15 -17 octombrie – participare la FEST(in) pe Bulevard, festival internațional de teatru organizat de Primăria Capitalei și Teatrul Nottara.

16 octombrie, ora 19:00 – 3 Surori, de A. Cehov, regia Catinca Drăgănescu, o producție Asociația Punctart și TMMVS (spectacol susținut în Sala mare a Teatrului ODEON)

4.) Turneu la Sfântu Gheorghe – 17- 19 octombrie – participare la Festivalul Naţional D-BUTAN-T, dedicat tinerilor scenografi.

18 octombrie, ora 19:00 – Sub Apă, de Ella Carmen Greenhill, regia Sebastian Marina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava