MOPAN Suceava

Cel mai recent film al regizorului şi producatorului Dan Chişu, Bucuresti NonStop, realizat cu finanţare exclusiv independentă va fi prezent în Polonia la CentEast Market Warsaw-Moscow. The 9th CentEast market, are loc în perioada 18-20 octombrie 2013 şi este un eveniment pentru profesioniştii din cinematografie din Europa de Est la care participă producători, reprezentanţi ai institutelor de film, distribuitori, organizat de Warsaw Film Foundation, Polonia. La secţiunea CentEast Warsaw-Moscow participă filme aflate în stadiul de work in progress dar şi proiecte finalizate în ideea de a oferi producţiilor est europene posibilitatea de a se prezenta pieţei internaţionale dar şi de a intra in contact cu posibili distribuitori.

Bucuresti NonStop este singura producţie românească din secţinea work in progress aflându-se în competiţie cu alte 10 producţii internaţionale din ţările: Ukraina, Rusia, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria.

Filmografia lui Dan Chişu, în calitate de regizor şi producător cuprinde: WebSiteStory (2010), Ursul (2011), Şi caii sunt verzi pe pereti (2012), Déjà Vu (2013, lansare 15 noiembrie 2013), Youtube Bazaar (work in progress, 2013), Bucureşti NonStop ( work in progress, 2013). Filmările au avut loc în vara anului 2013. În acest moment filmul se află în post producţie având preconizată ca dată de lansare primăvara anului 2014.

Bucureşti Non-Stop ilustrează o noapte din viaţa unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru poveşti diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim. Filmul redă povestea unor oameni normali în situaţi excepţionale.

Distribuţia: Gheorghe Ifrim , Ion Besoiu, Dorina Lazăr, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu Adrian Titieni, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu şi Dan Bordeianu.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava