• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Municipalitatea suceveană a demarat procedura de licitație pentru revitalizarea spațiului public urban, fiind vorba despre amenajarea unui spațiu de agrement pe malul râului Suceava. Primarul Ion Lungu a declarat că speră ca licitația să se încheie pînă la sfârșitul anului. El a precizat că licitația este una cu clauză suspensivă dat fiind faptul că încă nu a fost semnat contractul de finanțare. Primarul Lungu a afirmat: „Așa cum am mai spus și cu alt prilej cel mai probabil în luna septembrie vom semna acest contract. Este o investiție foarte importantă, așteptată de suceveni și eu sper să putem face licitația, să o adjudecăm, să semnăm contractul de finanțare și din primăvară să ne apucăm efectiv de treabă”. Viitoarea zonă de agrement a Sucevei va fi împărţită în două zone principale, una preponderent sportivă și una de promenadă. Investiția este estimată la 3,3 milioane de euro, iar perioada de realizare a fost stabilită la 22 de luni.

Lungu a anunțat că a demarat licitația pentru amenajarea unui spațiu de agrement pe malul râului Suceava, 9.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (6 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava