• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi au fost inaugurate lucrările de modernizare a zonei din jurul Palatului Administrativ din Suceava. Investiţia a fost executată de firma botoşăneană „Victor Construct” şi s-a încheiat cu aproape două luni mai repede decît stipula contractul. Printre altele, zona a fost placată cu granit gros de 8 centimetri, importat din China. De asemenea, la capete au fost montaţi stîlpişori acţionaţi electric, pentru restricţionarea circulaţiei rutiere.

Primarul Ion Lungu a spus că proiectul prevedea ca, la final, zona să devină una pietonală, însă, acest lucru nu este posibil din cauza traficului aglomerat din centru şi a faptului că parcările subterane sînt mereu pline. Pe lîngă primar, la evenimentul de astăzi au participat prefectul Constantin Harasim şi administratorul public al judeţului Dan Ionuţ Adomniţei.

„Prin coborârea bolarzilor vrem să marcăm simbolic finalizarea lucrărilor celei de-a treia etape de modernizare a zonei centrale. Primăria Suceava a început încă din 2011 să modernizeze această zonă centrală, în prima fază, pe fonduri europene, de la Biserica Sf. Dumitru până la sediul E.ON-ului. A doua fază, de la clădirea E.ON la intersecţia cu Aleea Nucului, s-a făcut din fondurile proprii ale municipalităţii, iar lucrările finalizate acum, de la intersecţia cu Aleea Nucului şi până la intersecţia cu strada Mitropoliei au fost făcute cu fonduri guvernamentale, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale”, a spus Ion Lungu.

Proiectul de modernizare a costat 3 milioane de lei şi a fost finanţat de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

„Mulțumesc Guvernului României, reprezentat de prefectul Constantin Harasim, Consiliului Judeţean, care ne-a ajutat să promovăm acest proiect. Ne cerem scuze în faţa sucevenilor pentru deranjul produs aici în zonă. Deşi contractul era mult mai larg, termenul de executare fiind tocmai la finele anului, iată că lucrările au fost terminate de constructor mult mai repede”, a mai declarat Lungu.

Lungu a inaugurat lucrările de modernizare din jurul Palatului Administrativ, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava